INNE DODATKI

Żelki dekoracyjne AKO
Żelki do dekoracji i zapiekania w trzech smakach. Opakowanie: karton 1,2 kg
czytaj dalej
Lezirol
Specjalistyczny środek do smarowania powierzchni pieczywa w celu usyskania błyszczącej powierzchni. Do nanoszenia przed wypiekiem i bezpośrednio po...
czytaj dalej
Amoniak
Wodorowęglan amonu, stosowany jako rodzaj proszku do pieczenia. Opakowanie: worek 5 kg; worek 25 kg
czytaj dalej
Budyń
Budyń w proszku o smaku waniliowym lub śmietankowym. Opakowanie: worek 5 kg
czytaj dalej
Agar
Substancja żelująca bezsmakowa do galaretek, dzemów, ptasiego mleczka. ( E-406) Opakowanie: worek 25 kg
czytaj dalej
Draże kakaowe
Kolorowwe drażetki z nadzieniem kakaowym, w chrupiących, kolorowych skorupkach. Opakowanie: worek 5 kg
czytaj dalej
Karmel
E-150c. Cukier palony, używany do dekoracji w przemyśle cukierniczym oraz jako zaciemniacz do pieczywa. Opakowanie: wiadro 12 kg
czytaj dalej
Galaretka APC
Galaretka w proszku w różnych smakach. Opakowanie: worek 5 kg
czytaj dalej
Galaretka Bowika
Galaretka w proszku w różnych smakach. Opakowanie: worek 5 kg
czytaj dalej
Kwas mlekowy
E270; regulator kwasowości stosowany w przymyśle cukierniczym. Opakowanie: butelka plastikowa 5 l
czytaj dalej