14.05.2014
Spotkanie z firmą Jabex obfitowało w wiele cukierniczych hitów, wykonanych z użyciem markowych produktów. Na stole pojawiły się ciaso...
Czytaj dalej07.04.2014
Rozpoczęcie nowego sezonu przyniosło jak zawsze świeże propozycje dla lodziarskich smakoszy. Firma PreGel przygotowała dla naszych Gości prezentację...
Czytaj dalej02.12.2013
Kolejny już raz mieliśmy przyjemność gościć w naszej siedzibie uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Specjalnym Ośrodku Szkolno - Wychowawczym...
Czytaj dalej04.06.2013
Podczas warsztatów pod kierunkiem firmy Bakels zaprezentowano szerokie możliwości żeli dekoracyjnych do pisania i pokrywania ciast oraz mas truflowych....
Czytaj dalej22.05.2013
Spotkania dedykowane czekoladzie oraz dekoracjom z masy cukrowej cieszą się szczególnym zainteresowaniem naszych Klientów. Na ostatnim...
Czytaj dalej07.05.2013
Nowoczesne cukiernictwo to nie tylko jakość i wyjątkowy smak, ale również efektowny design, o czym przekonali nas technolodzy firmy Komplet....
Czytaj dalej17.04.2013
Warsztaty w towarzystwie firm Martin Braun i Grados pokazały, jaka siła drzemie w połączeniu doświadczenia oraz dobrej jakości produktów dwóch...
Czytaj dalej21.03.2013
Warsztaty pod kierunkiem technologów firmy CSM dostarczyły naszym Klientom nowych pomysłów na doskonałe wypieki nie tylko na świąteczny...
Czytaj dalej03.03.2013
Sezon lodziarski rozpoczęliśmy na dobre spotkaniem z firmą PreGel Polska, która zaprezentowała nam swoje nowości tuż po imprezie Expo...
Czytaj dalej31.01.2013
Nasze ostatnie spotkanie z Klientami poświęcone było tematyce lodziarskiej. Zaproszonym Gościom przybliżono charakterystykę maszyn ICEdream do produkcji...
Czytaj dalej20.11.2012
Spotkanie z firmą CSM poświęcone było nowym produktom o smakowym i dekoracyjnym charakterze. Prezentowano owocowe nadzienia termostabilne , używając...
Czytaj dalej05.11.2012
Wyjątkowe spotkanie z firmą Bielmar Sp. z o.o. poprowadził Piotr Gierula – doświadczony cukiernik, który swoją pasję realizuje w słynnej...
Czytaj dalej11.07.2012
Warsztaty pod kierunkiem Wojciecha Laśkiewicza – technologa firmy Martin Braun - miały za zadanie zachęcić naszych Gości do zabawy z letnimi...
Czytaj dalej29.05.2012
Warsztaty z firmą Master Martini oraz firmą Modecor zaowocowały wykonaniem dwóch efektownych deserów - "Truskawki w czekoladzie" oraz...
Czytaj dalej15.05.2012
Celem firmy BMS-G, obok dbania o jakość i rozwój branży cukierniczej i piekarskiej, jest odpowiedzialne kształtowanie jej przyszłości. Najlepszym...
Czytaj dalej08.05.2012
Szkolenie o tematyce stylu angielskiego należą do najbardziej inspirujących naszych Gości. Spotkanie z firmą Bakles okazało się bardzo owocne -...
Czytaj dalej17.04.2012
Szkolenie pod okiem technologów firmy Komplet pozwoliło uczestnikom skosztować znakomitego sernika w orzechowej otoczce. Połączenie Ciasta Serowego...
Czytaj dalej20.03.2012
Spotkanie z firmą CSM miało na celu zapoznanie naszych Gości z gotowymi masami cukierniczymi i szerokimi możliwościami ich zastosowania. Zaprezentowano...
Czytaj dalej07.02.2012
7 lutego wraz z firmą PREGEL POLSKA Sp. z o.o. oraz zaproszonymi Gośćmi zainaugurowaliśmy tegoroczny sezon lodziarski. Towarzyszyły nam także Wytwórnia...
Czytaj dalej22.11.2011
Tematem przedświątecznego spotkania z firmą Komplet były wariacje na temat produktów najlepiej oddających atmosferę Świąt. Mieszanka do...
Czytaj dalej25.10.2011
Ciastka Amerycanery na bazie Babki Twarogowej i mieszanki ChocoBake były główną atrakcją pokazu firmy CSM. Zaprezentowano także Krem Extra...
Czytaj dalej18.10.2011
Spotkanie z firmą Credin miało na celu dostarczenie naszym Gościom świątecznych inspiracji. Moc rozgrzewających smaków zaprezentowały: piernik...
Czytaj dalej04.10.2011
Podczas warsztatów Wojciech Laśkiewicz – technolog firmy Martin Braun – przedstawił zaproszonym Klientom nowe spojrzenie na wykorzystanie...
Czytaj dalej20.09.2011
Spotkanie z firmą AKO było okazją do zaprezentowania naszym klientom rodzimych produktów z branży cukierniczej. Jednym z punktów programu...
Czytaj dalej30.08.2011
Po wakacyjnej przerwie zainaugurowaliśmy jesienną edycję warsztatów i szkoleń. Firma CSM Polska przygotowała nowości z oferty piekarniczej....
Czytaj dalej14.06.2011
Spotkanie przedstawicieli firmy Credin z Klientami miało charakter warsztatów praktycznych połączonych z prezentacją nowości marki - kremu...
Czytaj dalej07.06.2011
Tematem szkolenia były doskonałe na sezon letni serniki na zimno, dekorowane przez Uczestników przy użyciu kolorowych żeli i świeżych owoców....
Czytaj dalej31.05.2011
Atrakcją spotkania naszych Klientów z firmą Komplet były znakomite ciasta wykonane z zastosowaniem produktów firmy. Z kostką bananowo...
Czytaj dalej24.05.2011
Na warsztaty przygotowano dwie receptury wiosenno - majowe. Pierwszą był torcik Andaluzja, wykonany na blatach Camargo, z delikatnym musem alkoholowym...
Czytaj dalej17.05.2011
Podczas wyjątkowego szkolenia piekarniczego Uczestnicy brali udział w wypiekaniu pizzy, bułek i bagietek na bazie mieszanki Pane Luciane, stworzonej...
Czytaj dalej27.04.2011
Niezwykle inspirujące szkolenie, którego tematyką był styl angielski - cukiernicza metoda zdobienia tortów z użyciem masy cukrowej oraz...
Czytaj dalej12.04.2010
Szkolenie dało Uczestnikom szansę na zapoznanie się z dekoracyjnymi możliwościami nowoczesnych cukierniczych żeli zdobiących oraz czekolady. Zaprezentowano...
Czytaj dalej
BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16
BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01
BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202