Pawlikowice: +48 12 288 16 60

Tarnów: +48 14 620 16 50

Śląsk: +48 505 277 202

KALENDARZ WYDARZEŃ
Marzec 2024

Martin Braun

2011-10-04

Podczas warsztatów Wojciech Laśkiewicz – technolog firmy Martin Braun – przedstawił zaproszonym Klientom nowe spojrzenie na wykorzystanie znanych już produktów marki. Zastosował stabilizatory o smaku karmelu, migdała, czerwonej pomarańczy i cynamonu. Z myślą o zbliżających się świętach do wypieków użył koncentratu Ciasta Korzennego, mieszanki na Ciasto Rozmaitości, Kremu Amaretto oraz kremu orzechowego Nuss Plus i Cristaliny. Duże wrażenie wywarła nowość – Gold Sparkl, czyli złoto w żelu oraz jeden ze standardowych produktów linii – Covela, służąca do oblewania i ozdabiania wypieków oraz nadająca się do łączenia z twarogiem.

Oddziały i lokalizacja

BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16

BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01

BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202