Pawlikowice: +48 12 288 16 60

Tarnów: +48 14 620 16 50

Śląsk: +48 505 277 202

Świąteczny piernik

2019-12-19

 

PRZYGOTOWANIE:

- 1kg mieszanka PIERNIK KASZTELAŃSKI
- 350g jaja
- 300g olej
- 80g woda
- 400g bakalie

 

Składniki wymieszać na średnich obrotach ok. 4 minuty
- dodać bakalie – wymieszać ręcznie

Piec około 35-40 minut w temperaturze 185°C

 

Oddziały i lokalizacja

BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16

BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01

BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202