Pawlikowice: +48 12 288 16 60

Tarnów: +48 14 620 16 50

Śląsk: +48 505 277 202

BABKA PIERNIKOWA

2020-03-26

BABKA  PIERNIKOWA

 

1000g  Piernik Kasztelański

450g  Jaja

400g  Olej

150g  Woda

 

Wszystkie składniki mieszać na średnich obrotach przez 4 min.

Ciasto wylać do form po 430  g.

Piec w temp. 175 0C. Czas pieczenia ok. 45 min.

 

Oddziały i lokalizacja

BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16

BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01

BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202