Pawlikowice: +48 12 288 16 60

Tarnów: +48 14 620 16 50

Śląsk: +48 505 277 202

Obwarzanek

2021-01-12

OBWARZANEK 

  

1 500 g  Emilki Pasta

7 500 g  mąka

225 g  drożdże

150 g  mleko w proszku

3 525  g  woda  

12 900 g  Masa

100  g   = 129  szt.

1 300 g  Emilki Pasta

6 500 g  mąka

195 g  drożdże

130 g  mleko w proszku

3 055 g  woda

 11 180 g  Masa

100 g  =  111,8 szt.  

 

Mieszanie :  I bieg  -  8 min.  II  bieg  -  2 min.

Czas spoczynku :  15 min.

Czas garowania ok. 40 min.

Temperatura wypieku  :  230 0C

Czas pieczenia  :  ok. 11 min.

Oddziały i lokalizacja

BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16

BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01

BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202