OBWARZANEK
1 500 g Emilki Pasta 7 500 g mąka 225 g drożdże 150 g mleko w proszku 3 525 g woda 12 900 g Masa 100 g = 129 szt. |
1 300 g Emilki Pasta 6 500 g mąka 195 g drożdże 130 g mleko w proszku 3 055 g woda 11 180 g Masa 100 g = 111,8 szt. |
Mieszanie : I bieg - 8 min. II bieg - 2 min.
Czas spoczynku : 15 min.
Czas garowania ok. 40 min.
Temperatura wypieku : 230 0C
Czas pieczenia : ok. 11 min.
BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16
BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01
BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202