ORZECH Z FIGĄ /BLACHA 60X40/
1 500 g Ciasto o smaku orzechowym SELTRE
525 g Jaja
270 g Olej
300 g Woda
Składniki połączyć na średnim biegu przez 4 min.
Ciasto rozprowadzić na 2 blachy 60x40.
Wypiekać w temp. 180 0C.
Czas pieczenia ok. 20 min.
300 g Nadzienie Figowe
Nadzieniem figowym przesmarować cienko blat orzechowy.
130 g Krem Piruet
450 g Krem Ideal
1 300 g Woda
Składniki ubijać na średnim biegu przez ok. 4 min.
Krem rozprowadzić na warstwę figi.
Pozostawić na przesmarowanie wierzchu.
Przykryć drugim blatem i przesmarować wierzch blatu.
600 g Caravella Crunch Avorio
Polewę podgrzać i udekorować wierzch ciasta.
BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16
BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01
BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202