TRUFLA Z CZEKOLADĄ /BLACHA 60X40/
1 500 g Ciasto Truflowe SELTRE
750 g Jaja
750 g Olej
113 g Woda
Składniki mieszać na średnich obrotach przez 4 min. Ciasto rozprowadzić na 2 blachy 60x40 . Wypiekać w temp. 180 0C.
Czas pieczenia ok. 20 min.
480 g Krem Russel
200 g Woda
900 g Tłuszcz
50 g Kakao
500 g Croquant czerwone owoce
Krem Russel wymieszać z wodą. Połączyć z napowietrzonym tłuszczem. Dodać kakao, Croquant i wymieszać. Rozprowadzić na blat truflowy. Przykryć drugim.
1 000 g Śmietanka
200 g Stabilizator Czekoladowy
250 g Woda
Stabilizator połączyć z wodą. Delikatnie wymieszać z ubitą śmietanką i rozprowadzić na blat truflowy
350 g Baza Dark
420 g Woda ( ok. 90 0C)
Bazę Dark połączyć z gorącą wodą i dokładnie wymieszać. Schłodzić i udekorować wierzch ciasta.
BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16
BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01
BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202