Pawlikowice: +48 12 288 16 60

Tarnów: +48 14 620 16 50

Śląsk: +48 505 277 202

Technolog poleca

Mazurek cytrynowy z chrupkami

11.04.2022

Mazurek cytrynowy z chrupkami  60x40    1 950 g  Babka Cytrynowa 975  g  Jaja 975  g  Olej 147 ...

Czytaj dalej
Tarta Makowa

01.04.2022

Tarta Makowa   500 g  Bake Kruche 150  g  Margaryna 65  g  Jaja Ze wszystkich składników zarobić ciasto. ...

Czytaj dalej
Piernik z kremem orzechowym

25.10.2021

Piernik z kremem orzechowym (60x40)     I)              2250g Piernik         ...

Czytaj dalej
YUZU Z PISTACJĄ

27.05.2021

YUZU  Z  PISTACJĄ  /BLACHA 60X40/   500 g  Babka Piaskowa SELTRE 1 050  g  Jaja 368  g  Olej 38 ...

Czytaj dalej
TRUFLOWE Z GRUSZKĄ

25.05.2021

TRUFLOWE  Z  GRUSZKĄ  /BLACHA 60X40/   1 500 g  Ciasto Truflowe  SELTRE 750  g  Jaja 750  g ...

Czytaj dalej
TRUFLA Z CZEKOLADĄ

14.05.2021

TRUFLA  Z  CZEKOLADĄ  /BLACHA 60X40/   1 500 g  Ciasto Truflowe SELTRE 750  g  Jaja 750  g  Olej 113 ...

Czytaj dalej
ORZECH Z POMARAŃCZĄ

12.05.2021

ORZECH  Z  POMARAŃCZĄ  /BLACHA 60X40/   800  g  Biszkopt Klasyczny SELTRE 800  g  Jaja Składniki ubić na...

Czytaj dalej
ORZECH Z FIGĄ

05.05.2021

ORZECH  Z  FIGĄ   /BLACHA 60X40/   1 500  g Ciasto o smaku orzechowym SELTRE 525  g  Jaja 270  g ...

Czytaj dalej
Babka czekoladowa z kulkami POP&JOY POMARAŃCZA

02.03.2021

Babka czekoladowa z kulkami POP&JOY POMARAŃCZA   Receptura: 1000g   mieszanka ChocoBake 450g     jaj 400g ...

Czytaj dalej
Ciasto czekoladowo-bananowe

02.03.2021

Ciasto czekoladowo-bananowe   Blat czekoladowy 1500g   Choco Bake600g    Olej670g    Jajka300g    wodaWszystkie...

Czytaj dalej
Babka twarogowa z kulkami POP&JOY

01.03.2021

Babka twarogowa z kulkami POP&JOY   Receptura: 1000g   Babka Twarogowa 410g     jaj 370g    olej 130g ...

Czytaj dalej
Ciasto twarogowe z nadzieniami

01.03.2021

Ciasto twarogowe z nadzieniami   Ciasto twarogowe 1500g    Babka Twarogowa560g      Olej600g      Jajka180g ...

Czytaj dalej
Pączek w stylu ANGIELSKIM

28.01.2021

Pączek w stylu ANGIELSKIM   1 250 g  Multidrożdżowe 5 000 g  mąka typ 500 300 g  drożdże 350 g  olej 2 400...

Czytaj dalej
Obwarzanek

12.01.2021

OBWARZANEK     1 500 g  Emilki Pasta 7 500 g  mąka 225 g  drożdże 150 g  mleko w proszku 3 525 ...

Czytaj dalej
KOSTKA MAKOWO - ORZECHOWA

02.12.2020

Kostka makowo - orzechowa forma 40x60 cm   Ciasto: Makówka 1500 g B+S 134 g jaja 1066 g woda 366 g   Składniki ubijać na szybkich...

Czytaj dalej
PIERNIK Z KREMEM MLECZNYM

02.12.2020

Piernik przekładany forma 40x60 cm   Ciasto: Piernik Kasztelański 2000 g jaja 900 g olej 800 g woda 400 g   Wszystkie składniki zamieszać...

Czytaj dalej
MAKÓWKA W CIEŚCIE POMARAŃCZOWYM

02.12.2020

Makówka w cieście pomarańczowym forma 40x60 cm   Ciasto pomarańczowe: KOMPLET Pomarańczowe Soft 1500 g olej roślinny 750 g jaja 750...

Czytaj dalej
BABKA Z METRA Z KOMINEM

26.03.2020

BABKA  Z  METRA  Z  KOMINEM   1000g  Babka z Metra 1100g  Cukier 1200g  Jaja 950g  Olej 100g  Woda   Wszystkie...

Czytaj dalej
BABKA PIERNIKOWA

26.03.2020

BABKA  PIERNIKOWA   1000g  Piernik Kasztelański 450g  Jaja 400g  Olej 150g  Woda   Wszystkie składniki mieszać...

Czytaj dalej
TRUSKAWKA Z CZEKOLADĄ

24.03.2020

TRUSKAWKA  Z  CZEKOLADĄ  60X20   750g Czekoladowe Soft 450g Jaja 300g Olej 150g Woda   Składniki mieszać liściem na...

Czytaj dalej
CIASTO SZPINAKOWE

24.03.2020

CIASTO  SZPINAKOWE  60X20   750g Soft Sand 338g Jaja 300g Olej 75g Woda 250g Szpinak   Szpinak zmiksować z odrobiną oleju...

Czytaj dalej
BEZA Z RABARBAREM

24.03.2020

BEZA  Z  RABARBAREM  6 szt .  śr. 16 cm   67 g  Beza Komplet 670  g  Cukier 224  g  Woda (100 st.C) Cukier...

Czytaj dalej
Świąteczny piernik

19.12.2019

  PRZYGOTOWANIE: - 1kg mieszanka PIERNIK KASZTELAŃSKI - 350g jaja - 300g olej - 80g woda - 400g bakalie   Składniki wymieszać na średnich...

Czytaj dalej
A może chleb bez genomu glutenu "D"?

27.04.2018

     PSZENICA PRADAWNA LEKKOSTRAWNA "2AB" BEZ GENOMU GLUTENU "D"   GoodMills Innovation stworzył pszenicę ze "starożytnych...

Czytaj dalej
KREM CHANTILLY

10.04.2018

Krem Chantilly (BAKELS) ma wielorakie zastosowanie.   Może być użyty między innymi do: - wykonania dekoracji: kwiatów, falbanek, koronek,...

Czytaj dalej
Nadzienie DYNIA W POMARAŃCZACH

07.02.2018

NOWY SMAK W OFERCIE! Nadzienie DYNIA W POMARAŃCZACH 12kg Nadzienie, na które składają się pomarańcze i dynia w proporcjach 50 : 50....

Czytaj dalej
Faworki klasyczne

01.02.2018

Sprawdzony przepis na smaczne faworki z użyciem produktów firmy Komplet!   Składniki: KOMPLET Faworki - 1000 g Margaryna - 300 g Jaja...

Czytaj dalej

Oddziały i lokalizacja

BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16

BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01

BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202