11.04.2022
Mazurek cytrynowy z chrupkami 60x40 1 950 g Babka Cytrynowa 975 g Jaja 975 g Olej 147 ...
Czytaj dalej01.04.2022
Tarta Makowa 500 g Bake Kruche 150 g Margaryna 65 g Jaja Ze wszystkich składników zarobić ciasto. ...
Czytaj dalej25.10.2021
Piernik z kremem orzechowym (60x40) I) 2250g Piernik ...
Czytaj dalej27.05.2021
YUZU Z PISTACJĄ /BLACHA 60X40/ 500 g Babka Piaskowa SELTRE 1 050 g Jaja 368 g Olej 38 ...
Czytaj dalej25.05.2021
TRUFLOWE Z GRUSZKĄ /BLACHA 60X40/ 1 500 g Ciasto Truflowe SELTRE 750 g Jaja 750 g ...
Czytaj dalej14.05.2021
TRUFLA Z CZEKOLADĄ /BLACHA 60X40/ 1 500 g Ciasto Truflowe SELTRE 750 g Jaja 750 g Olej 113 ...
Czytaj dalej12.05.2021
ORZECH Z POMARAŃCZĄ /BLACHA 60X40/ 800 g Biszkopt Klasyczny SELTRE 800 g Jaja Składniki ubić na...
Czytaj dalej05.05.2021
ORZECH Z FIGĄ /BLACHA 60X40/ 1 500 g Ciasto o smaku orzechowym SELTRE 525 g Jaja 270 g ...
Czytaj dalej02.03.2021
Babka czekoladowa z kulkami POP&JOY POMARAŃCZA Receptura: 1000g mieszanka ChocoBake 450g jaj 400g ...
Czytaj dalej02.03.2021
Ciasto czekoladowo-bananowe Blat czekoladowy 1500g Choco Bake600g Olej670g Jajka300g wodaWszystkie...
Czytaj dalej01.03.2021
Babka twarogowa z kulkami POP&JOY Receptura: 1000g Babka Twarogowa 410g jaj 370g olej 130g ...
Czytaj dalej01.03.2021
Ciasto twarogowe z nadzieniami Ciasto twarogowe 1500g Babka Twarogowa560g Olej600g Jajka180g ...
Czytaj dalej28.01.2021
Pączek w stylu ANGIELSKIM 1 250 g Multidrożdżowe 5 000 g mąka typ 500 300 g drożdże 350 g olej 2 400...
Czytaj dalej12.01.2021
OBWARZANEK 1 500 g Emilki Pasta 7 500 g mąka 225 g drożdże 150 g mleko w proszku 3 525 ...
Czytaj dalej02.12.2020
Kostka makowo - orzechowa forma 40x60 cm Ciasto: Makówka 1500 g B+S 134 g jaja 1066 g woda 366 g Składniki ubijać na szybkich...
Czytaj dalej02.12.2020
Piernik przekładany forma 40x60 cm Ciasto: Piernik Kasztelański 2000 g jaja 900 g olej 800 g woda 400 g Wszystkie składniki zamieszać...
Czytaj dalej02.12.2020
Makówka w cieście pomarańczowym forma 40x60 cm Ciasto pomarańczowe: KOMPLET Pomarańczowe Soft 1500 g olej roślinny 750 g jaja 750...
Czytaj dalej26.03.2020
BABKA Z METRA Z KOMINEM 1000g Babka z Metra 1100g Cukier 1200g Jaja 950g Olej 100g Woda Wszystkie...
Czytaj dalej26.03.2020
BABKA PIERNIKOWA 1000g Piernik Kasztelański 450g Jaja 400g Olej 150g Woda Wszystkie składniki mieszać...
Czytaj dalej24.03.2020
TRUSKAWKA Z CZEKOLADĄ 60X20 750g Czekoladowe Soft 450g Jaja 300g Olej 150g Woda Składniki mieszać liściem na...
Czytaj dalej24.03.2020
CIASTO SZPINAKOWE 60X20 750g Soft Sand 338g Jaja 300g Olej 75g Woda 250g Szpinak Szpinak zmiksować z odrobiną oleju...
Czytaj dalej24.03.2020
BEZA Z RABARBAREM 6 szt . śr. 16 cm 67 g Beza Komplet 670 g Cukier 224 g Woda (100 st.C) Cukier...
Czytaj dalej19.12.2019
PRZYGOTOWANIE: - 1kg mieszanka PIERNIK KASZTELAŃSKI - 350g jaja - 300g olej - 80g woda - 400g bakalie Składniki wymieszać na średnich...
Czytaj dalej27.04.2018
PSZENICA PRADAWNA LEKKOSTRAWNA "2AB" BEZ GENOMU GLUTENU "D" GoodMills Innovation stworzył pszenicę ze "starożytnych...
Czytaj dalej10.04.2018
Krem Chantilly (BAKELS) ma wielorakie zastosowanie. Może być użyty między innymi do: - wykonania dekoracji: kwiatów, falbanek, koronek,...
Czytaj dalej07.02.2018
NOWY SMAK W OFERCIE! Nadzienie DYNIA W POMARAŃCZACH 12kg Nadzienie, na które składają się pomarańcze i dynia w proporcjach 50 : 50....
Czytaj dalej01.02.2018
Sprawdzony przepis na smaczne faworki z użyciem produktów firmy Komplet! Składniki: KOMPLET Faworki - 1000 g Margaryna - 300 g Jaja...
Czytaj dalej
BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16
BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01
BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202