Pawlikowice: +48 12 288 16 60

Tarnów: +48 14 620 16 50

Śląsk: +48 505 277 202

Technolog poleca

BABKA Z METRA Z KOMINEM

26.03.2020

BABKA  Z  METRA  Z  KOMINEM   1000g  Babka z Metra 1100g  Cukier 1200g  Jaja 950g  Olej 100g  Woda   Wszystkie...

Czytaj dalej
BABKA PIERNIKOWA

26.03.2020

BABKA  PIERNIKOWA   1000g  Piernik Kasztelański 450g  Jaja 400g  Olej 150g  Woda   Wszystkie składniki mieszać...

Czytaj dalej
TRUSKAWKA Z CZEKOLADĄ

24.03.2020

TRUSKAWKA  Z  CZEKOLADĄ  60X20   750g Czekoladowe Soft 450g Jaja 300g Olej 150g Woda   Składniki mieszać liściem na...

Czytaj dalej
CIASTO SZPINAKOWE

24.03.2020

CIASTO  SZPINAKOWE  60X20   750g Soft Sand 338g Jaja 300g Olej 75g Woda 250g Szpinak   Szpinak zmiksować z odrobiną oleju...

Czytaj dalej
BEZA Z RABARBAREM

24.03.2020

BEZA  Z  RABARBAREM  6 szt .  śr. 16 cm   67 g  Beza Komplet 670  g  Cukier 224  g  Woda (100 st.C) Cukier...

Czytaj dalej
MIODOWNIK

20.12.2019

Wykonanie:   1. BLAT MIODOWY (blaszka 40x60 cm) Honey Cake Mix JABEX 3 000 gJaja 540 gOlej 900 gWoda 375 gMiód 300 gSkładniki łączymy...

Czytaj dalej
"PIJANA" ŚLIWKA

20.12.2019

Wykonanie:   1. BLAT CIEMNY (blaszka 40x60 cm)Dark Choco JABEX 2 500 gJaja 870 gOlej 1 125 gWoda 250 gSkładniki łączymy ze sobą mikserem (końcówka...

Czytaj dalej
Świąteczny piernik

19.12.2019

  PRZYGOTOWANIE: - 1kg mieszanka PIERNIK KASZTELAŃSKI - 350g jaja - 300g olej - 80g woda - 400g bakalie   Składniki wymieszać na średnich...

Czytaj dalej
KAWOWE OPIUM

25.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT MAKOWY (średnica 24 cm) Masa makowa 25% JABEX 1 000 gMargaryna 80% 100 gJaja 200 gMasę makową łączymy z rozpuszczoną...

Czytaj dalej
MARCEPANOWE FALE

24.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT PIERNIKOWY (blaszka 40x60 cm) Piernik Staropolski JABEX 1 500 gJaja 680 gOlej 600 gWoda 300 gSkładniki łączymy ze sobą...

Czytaj dalej
HISZPAŃSKI MACZEK

24.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT JASNY (blaszka 40x60 cm)Golden Sand JABEX 750 gJaja 300 gOlej 300 gWoda 75 gSkładniki łączymy ze sobą mikserem (końcówka...

Czytaj dalej
PISTACJOWY ROMANS

21.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT JASNY (średnica 24 cm)Golden Sand JABEX 750 gJaja 300 gOlej 300 gWoda 75 gSkładniki łączymy ze sobą mikserem (końcówka...

Czytaj dalej
ŚLIWA Z MAKIEM

20.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT JASNY (blaszka 40x60 cm)Golden Sand JABEX 750 gJaja 300 gOlej 300 gWoda 75 gSkładniki łączymy ze sobą mikserem (końcówka...

Czytaj dalej
TORT ~ PRINCESSA ~

20.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT JASNY (średnica 24 cm)Golden Sand JABEX 750 gJaja 300 gOlej 300 gWoda 75 gSkładniki łączymy ze sobą mikserem (końcówka...

Czytaj dalej
A może chleb bez genomu glutenu "D"?

27.04.2018

     PSZENICA PRADAWNA LEKKOSTRAWNA "2AB" BEZ GENOMU GLUTENU "D"   GoodMills Innovation stworzył pszenicę ze "starożytnych...

Czytaj dalej
KREM CHANTILLY

10.04.2018

Krem Chantilly (BAKELS) ma wielorakie zastosowanie.   Może być użyty między innymi do: - wykonania dekoracji: kwiatów, falbanek, koronek,...

Czytaj dalej
Nadzienie DYNIA W POMARAŃCZACH

07.02.2018

NOWY SMAK W OFERCIE! Nadzienie DYNIA W POMARAŃCZACH 12kg Nadzienie, na które składają się pomarańcze i dynia w proporcjach 50 : 50....

Czytaj dalej
Faworki klasyczne

01.02.2018

Sprawdzony przepis na smaczne faworki z użyciem produktów firmy Komplet!   Składniki: KOMPLET Faworki - 1000 g Margaryna - 300 g Jaja...

Czytaj dalej
MASA MAKOWA SELTRE

31.01.2018

Najlepsza, wielokrotnie przetestowana masa makowa idealnie sprawdzi się do przygotowania: - makowców - drożdżowych bułeczek z makiem-...

Czytaj dalej
Tłuszcz cukierniczy o smaku masła ŚWIEŻYNEK

31.01.2018

Tłuszcz świeżynek, to tłuszcz cukierniczy o smaku maślanym. Półprodukt o bardzo szerokim zastosowaniu w branży cukierniczej, piekarniczej,...

Czytaj dalej

Oddziały i lokalizacja

BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16

BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01

BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202